Emhætter og udsugning fra EMB – Edelstahl Möbel Beck

Hos Bossbo vil vi gerne tilbyde dig produkter, du ikke finder i enhver køkkenbutik.

Vi er dansk distributør af produkter fra EMB Edelstahl Möbel Beck.

EMB er specialiserede i forarbejdning af rustfrit stål. Deres designorienterede produkter er den perfekte kombination af høj kvalitet, individualitet og en lang levetid.

Flere af produkterne kan endvidere laves i specialmål.

SE DEM HER

Som en mangeårig partner for køkkenstudier og arkitekter har EMB etableret sig gennem teknisk komplekse ventilationssystemer, såsom bordemfang, loft- og vægudsugning samt frithængende emhætter.

Et bredt udvalg som tilpasses dit behov.

Vi forhandler flere af EMB´s produkter indenfor udsugning og emhætter. Disse forhandles eksklusivt af Bossbo ApS. Ved interesse kontaktes vi direkte på info@bossbo.dk eller tlf.: 22 39 24 43.

Bordemfang fra EMB

Dette effektive bordemfang hæves til den ønskede højde med et tryk på en knap og kan køres ned i niveau med overfladen. Placér suget præcis hvor tilberedningen finder sted. Top-cover kan laves af andre bordpladematerialer i stedet for rustfrit stål. Pladsbehovet for bordemfanget er lavt i bundskabsområdet. Udsugningsluften kan føres ud i alle retninger, og betjeningen er ukompliceret. Denne ventilation er særligt velegnet til rum, der ikke tillader ventilation i loftet. Ideelt set i en køkkenø, foran et vindue eller under et skrånende tag.

Fås med udsugning eller recirkulation.

LumAir – frithængende emhætte

LumAir er en emhætte, der opfylder kravene i et moderne køkken. Det fungerer stille og effektivt, er robust og indeholder de højeste designstandarder. Emhætten arbejder med metalfedtfiltre i høj kvalitet og aktive kulfiltre i recirkulationsprocessen.

Filteret tåler opvaskemaskine. Lumair startes og slukkes med fjernbetjening. 3 skiftetrin og et intensivt trin regulerer suget. Med integreret filterrensningsindikator. Dæmpbare LED-lys giver behagelig belysning.

Vægudsugning

Et kraftigt sug i et moderne køkkendesign er et must. Ventilationen skal være nem at betjene – uanset i hvilken version, velformet såvel som hygiejnisk og selvfølgelig nem at rengøre.

Vægsudsugning giver en masse kreativ frihed, når man planlægger et køkken, ser elegant og stilrent ud og tilbyder løsninger i rum, hvor der ikke ønskes ophængt sugning. Enkel emhætte integreret i væggen eller nichen.

Loftudsugning

Ventilationssystemer, der diskret er indlejret i loftet direkte over kogeområdet. Kan fjernbetjenes. Integreret belysning giver en ekstra lyskilde præcis, hvor madlavningen udføres. Dampen suges ind via den kraftige, men støjsvage kantsugning. Filtrene kan let fjernes og rengøres i opvaskemaskinen. En smuk og klassisk løsning.

Fås med udsugning eller med recirkulation.

Fleksibelt design

Du kan finde meget mere information om EMB og deres produkter på deres tyske hjemmeside herunder.

Bemærk: Ved køb af produkter fra EMB er medfølgende manualer og andet skriftligt materiale på tysk og/eller engelsk.

Ønsker du informationer om et produkt er du altid velkommen til at kontakte os.

BESØG PRODUCENT
LAV PRÆCIS DEN INDRETNING, DER PASSER TIL DIG

Vi har rammerne for din personlige indretning

LÆS MERE HER
VI HAR TÆNKT OVER ERGONOMIEN, SÅ DU IKKE SKAL

Ergonomiske løsninger letter hverdagen i køkkenet

LÆS MERE HER