Om Bossbo

Det skal være en oplevelse at købe køkken hos os. De fleste køber køkken en eller to gange i deres liv – hvem siger det skal være kedeligt?

I fortæller ønsker og drømme, og vi omsætter det til det helt rigtige køkken. Det vigtigste er en god dialog, så vi har redskaberne til at designe jeres køkken.

Vi kommer gerne med friske ideer og input… det kan vi faktisk slet ikke lade være med.

Kontakt os her

Køkkenet er hjemmets hjerte

Det er som om køkkenet aldrig mister sin magi og tiltrækningskraft – nok fordi det er her livets basale ting foregår – nemlig at lave mad. I vore moderne køkkener hvor rummene bliver større, og køkkenet nærmest er flyttet helt ind i stuen, er det blevet et endnu stærkere samlingspunkt. Det er her man er sammen, hænger ud, laver lektier, hygger med kaffe eller et glas vin. Køkkenets tiltrækning får en ekstra tand, når duften af vore livretter breder sig.

Kontakt os

Køkkener fra Artego™

En af Tysklands mest moderne køkkenfabrikker hedder Artego og er beliggende i Bad Oyenhausen.

I et komplet nyt produktionsanlæg arbejdes der med de nyeste teknikker, materialer og produktionsmetoder. I kombination med et nøje udvalgt program, producerer Artego virkelig gode køkkener i en forrygende kvalitet til meget skarpe priser.

Det er helt unikt at man efter 44 år i branchen kan lave en sådan ”turnaround”, og nu leverer færdigsamlede køkkener i så høj kvalitet. Med et køkken fra Artego kan du få flotte linier i designet og nye muligheder i indretningen af dit køkken. Fleksibelt design der giver dig mulighed for at sætte dit helt eget personlige præg på dit nye køkken.

LAV PRÆCIS DEN INDRETNING, DER PASSER TIL DIG

Vi har rammerne for din personlige indretning

LÆS MERE HER
VI HAR TÆNKT OVER ERGONOMIEN, SÅ DU IKKE SKAL

Ergonomiske løsninger letter hverdagen i køkkenet

LÆS MERE HER

Besøg vores showroom